Eckhart Tolle Teachings Intensive

De enige manier om uit je impasse te geraken en te stoppen met steeds weer de eentonige rondjes te maken met jezelf, je werk, je relaties, wat ‘je eigenlijk zou willen doen in je leven’ en die 312 oplossingen die je eindeloos, dag in, dag uit in je hoofd blijft herhalen, is je nu opgeven voor de  Eckhart Tolle Teachings Intensive.

Een individueel empowerment traject van 3, 4 of 5 dagen voor moedige mensen. Je ego en de vele gezichten die het heeft qua inhoud en structuur vol in het gezicht kijken.

Je schaduwkant als inspiratiebron om beperkend en ondermijnend gedrag te overstijgen. Zonder Zin en Verbinding blijft elke status en welvaart die je je verwerft een lege dop; je kunt het verbergen voor de buitenwereld, maar niet voor jezelf.

Ken jezelf, kom thuis in jezelf en verbind je met de wereld om je heen. Nu is echt het enige en daarmee het beste moment om dat te doen, het is jouw eerste stap om de impasse te doorbreken. Beken kleur en maak nu een afspraak voor een intake om een op maat gesneden traject van Eckhart Tolle Teachings Intensive te bespreken.

Ben de verandering die je je wenst. Wees moedig en meld je nu aan voor jouw intensive!