Evert van de Ven - Life Coach - Writer - Speaker

oneness with all life

Power Flour Journey 2018 - Creating a New Earth
ueber-evert-two

Evert van de Ven

                                                       Leven is: ieder moment creatief gebruik maken van vrije ruimte

evert2

„Ik vind je een bijzonder mens met een hele natuurlijke, geruststellende en rustgevende manier van werken en met een waardevolle boodschap aan de mede aardbewoners.“ Robert

Evert van de Ven (1960) is life coach (Zijnsoriëntatie en Zelf Kennis Methode) , schrijver (Het Kompas, 2011 en Een kennismaking met Eckhart Tolle, 2013) en spreker. Sinds 1995 geeft hij voordrachten, workshops en trainingen in binnen- en buitenland . Sinds veertien jaar is zijn werk sterk geïnspireerd door zijn ontmoetingen met Eckhart Tolle en is hij graag samen met andere mensen op weg om te leven naar wat ons beweegt.

In zijn twee boeken ‚Het Kompas‘ en ‚Een kennismaking met Eckhart Tolle‘ schrijft hij over zijn eigen ontwikkelingsweg en over de waardevolle betekenis van de teachings van Eckhart Tolle voor ons dagelijks leven.

Met zijn zeer praktische, hartverwarmende en humoristische aanpak kietelt hij onze levenszin wakker, door middel van zijn heldere oefeningen en begeleiding krijgen we weer zicht op ons leven en hervinden we de moed, het vertrouwen en het plezier om ons leven van dag tot dag met meer tevredenheid en minder psychisch lijden te leven. Een van de belangrijke thema’s in zijn begeleiding is het kunnen ervaren van ‘vrije ruimte’.

Evert zegt hierover: “ Ik heb me vaak heerlijk gevoeld in het simpele voetbalspel; een bal in de diepte schiep plotseling mogelijkheden die arvoor voor onmogelijk werden gehouden. Zowel in sport als in mijn huidige beroep van life coach ben ik samen met andere mensen op zoek naar de vrije ruimte…het opengooien van situaties…het veranderen van perspectief… het ontdekken van ruimte voor creativiteit; de mogelijkheden zien en ervaren om iets te scheppen wat er net nog niet was. Alle verandering ontstaat in vrije ruimte, dat is de inspiratiebron om ons leven vol te leven.“

Of zoals Eckhart Tolle het zou zeggen: Eckhart en Evert

Voor video’s klik hier

aktivitaten

Aktivitäten

CONTENTS

 

Sie sind willkommen!

inspirationsgruppe-dusseldorf-nach-eckhart-tolle-teachings

Inspirationsgruppe Düsseldorf


Thema: Die Lie­be zu sich selbst und zu an­de­ren
Ei­ne er­fül­len­de Be­zie­hung zu füh­ren, ist ei­ne der größ­ten Sehn­süch­te der Men­schen. Aber wie soll­te dich je­mand an­de­res lie­ben kön­nen, wenn du selbst dich nicht liebst? Und wenn du selbst dich nicht liebst, wer dann? Was ist Lie­be? Was macht ei­ne Be­zie­hung aus?
Je­de Ant­wort dar­auf fängt bei dir an. Je mehr du dich mit dei­nem in­ne­ren Kör­per in Ein­klang bringst und dein ei­ge­nes Herz als Kom­pass nutzt, des­to mehr wirst du in der La­ge sein, dich selbst zu er­le­ben, dein „Ich bin“. Von dort aus wirst du dich in Ver­bin­dung brin­gen mit Stei­nen, Blu­men, Bäu­men, Tie­ren und Men­schen…
Es ist möglich jeder Zeit in der Gruppe einzusteigen
Daten: 17. Mär, 12. Mai & 7. Juli 2018, von 11.00 bis 18 Uhr Ort: Nitya-Yoga – Am Kreuzberg 5 – 40489 Düsseldorf
Preis: – pro Tag 70€ bei Anmeldung & Bezahlung vor 1. Januar, danach 85€ – alle 4 Tagen 240€ bei Anmeldung & Bezahlung vor 1. Januar danach 320€
Anmeldung: Anja Mechernich, anjamechernich@web.de, Tel:01773205804
social-media

Social Media

contact

Contact en Hulpfonds

All you need to know

monnik en kussentjes in autoAtelier de Clou
Sikkelstraat 3

Nijmegen
Telefoon: 06-26024682
E-mail: nu@declou.com
Internet: www.declou.com
Triodos bankrekeningnr: NL06 TRIO 0198 4249 73
KvK 09214672
BTW-nummer 161648514

Hulpfonds
Dit hulpfonds is bedoeld voor mensen die graag willen deelnemen aan een workshop, begeleidingstraject of inspiratie jaargroep bij Atelier de Clou en daar (tijdelijk) niet voldoende financiële middelen voor hebben.

Als je iemand met minder middelen een dergelijk traject gunt en wilt ondersteunen kan dat door een bijdrage te storten in dit hulpfonds. Donaties zijn welkom op rekeningnummer NL16 TRIO 0390 1875 85 van Stichting the Spirit, Nijmegen, ovv bijdrage hulpfonds. Gelden uit dit fonds zullen enkel en alleen worden ingezet voor genoemde doelgroep. Inkomsten en uitgaven worden in een kasboek bijgehouden en is op verzoek ter inzage.